Close

Wat anderen ervaren met en zeggen over ZijnsWijs

“Door de gesprekken met Simone, heb ik letterlijk weer contact met mezelf gekregen. Ik leefde op de automatische piloot en voelde me overal verantwoordelijk voor. Mijn balans tussen werk en privé heb ik weer gevonden.”

Teamleider Zorg

“Simone luistert goed en vraagt op een prettige manier door zonder te oordelen. Daardoor durfde ik mezelf te zijn. Het leverde mij waardevolle inzichten over mezelf op, en ook praktische handvatten om ander gedrag te laten zien.”

Nancy

In het gesprek weet Simone hoofd- van bijzaken te scheiden, waardoor ik al snel tot de kern kwam. Simone vond ik een lekker nuchter persoon, die er echt voor gaat om mensen vooruit te helpen. De wandelcoachsessies, het effect van de natuur op mij, hielpen me om dicht bij mezelf te kunnen zijn. Als werkende moeder van twee jonge kinderen vond ik meer rust.” 

Medewerker bij de gemeente

Simone coacht onbevooroordeeld, op een rustige manier en verdiepend. Dit in een veilige omgeving en in de buitenlucht.
 Ik heb geleerd vooral naar mijn gevoel te luisteren, de signalen van mijn lijf serieus te nemen. De aandacht voor mijn zijn,
de juiste vragen en de opdrachten hebben ervoor gezorgd dat ik weer in balans ben.
” 

Monique

“Ik voelde me gehoord en veilig. Door de vakkennis en vaardigheden van Simone zijn we tot de kern gekomen. Dat heeft me tot mijn gevoel gebracht en veel inzichten gegeven. Het geleerde is nu onderdeel van mijn dagelijks leven geworden.” 

Teammanager in de Ouderenzorg

“Hoewel ik best opzag tegen dit traject wat ik ging volgen, is het fijn om dan een coach als Simone te treffen.
Ze straalt rust uit, ze stelt me op mijn gemak, en de klik was er eigenlijk meteen al.
Ik heb hierdoor mijn doelen bereikt. Ik had het niet met een andere coach willen doen.” Bedankt,

Helma

“Vanaf het eerste moment had ik een klik met Simone. Simone is lekker down to earth en ze was voor mij een fijne gesprekspartner. Ik vond het vooral fijn dat ik steeds nieuwe onderwerpen mocht inbrengen die op dat moment actueel waren. Tijdens en na het traject mooie resultaten behaald. Ik profiteer nu nog dagelijks van de sessies die ik met Simone heb gehad.”

Salesmanager Sport

“ Ik vond het fijn om naar een concreet doel toe te werken. Door Simone haar vragen kreeg ik nieuwe inzichten.
Ook had Simone telkens weer gepaste oefeningen klaar die me steeds dichter bij mijn uiteindelijke doel brachten.
De wandelsessies vond ik heel fijn en
werkten heel ontspannend bij mij. Dankzij Simone heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen ”

Kevin

“Fijne coaching gehad van Simone. Ze is rustig en oprecht, dat gaf me de tijd om na te denken. Als ik vastliep stelde Simone de juiste vragen om weer verder te kunnen. Door de coaching heb ik mooie stappen kunnen maken om weer meer voor mezelf te kunnen doen en bij mezelf te blijven.”

Maaike

“Simone heeft mij geholpen om dingen voor mijzelf te verhelderen. Ze heeft mij praktische tools aangereikt en (letterlijk, of in gedachten) regelmatig even uit mijn tas kon halen. In een periode die flink wat los maakte bij mij, heeft zij een stuk helderheid en houvast geboden. Hierdoor kon ik toch de vooruitgang blijven zien. Ook hielp ze mij de tools die ik al in mijn bagage had, weer op te frissen en hier weer nieuwe inzichten aan te koppelen. Dankjewel, Simone!!”

Medewerker in de zorg

“Simone kan goed luisteren en doorvragen. Hierdoor wist ze voor mij precies de juiste tools/handvatten aan te reiken, waarmee ik mijn eigen gedrag – in voor mij moeilijke situaties –  nu heb kunnen veranderen.

Floor