Close

Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent (E.E. Cummings)

Coachingsgesprekken
Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Hierin leren we elkaar kennen, onderzoeken we samen je coachvraag/doel en kun je ervaren wat ik als coach voor jou kan betekenen. Ik zal inschatten of ik je kan ondersteunen bij jouw vraag en welk traject het beste bij je past. Op basis van dit gesprek van ongeveer 45 minuten beslissen we samen of we aan de slag gaan. 

 

Na de kennismaking zullen gemiddeld 6 gesprekken van 1 ½ uur volgen, beginnend met de intake waarbij we de persoonlijke doelen verder vaststellen. Er is geen wachtlijst; je kunt meteen een intake inplannen. Tussen ieder gesprek zit meestal 2 tot 3 weken tijd. Afhankelijk van de coachvraag zijn minder of meer gesprekken mogelijk.

De coachsessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het gesprek, geeft richting aan het coachproces. De sessies zijn persoonlijk, open minded, doelgericht en gaan altijd uit van maatwerk. 
Individuele coaching zal in overleg op verschillende locaties in de regio Tilburg plaatsvinden. Ook neem ik je graag mee naar buiten. Door te wandelen in de natuur kan je makkelijker je gedachten los laten en de waan van de dag achter je laten en word je meer bewust van je diepere wensen en verlangens. Bij bijna elk weertype kan een coachsessie in de buitenlucht doorgaan om aan jouw doel te werken.

Wanneer het coachtraject vanuit je werk wordt ondersteund, kunnen  gesprekken zoals (tussen)evaluaties, met jou en de werkgever plaatsvinden. Uiteraard wordt dit met elkaar afgestemd.


Tarieven Individuele coaching
De kennismaking is kosteloos. De tarieven van ZijnsWijs zijn gebaseerd op een coachtraject van gemiddeld 6 gesprekken van 1 ½ uur. Daarnaast wordt voorbereidingstijd, verslaglegging, gesprekken met werkgever, administratie en te maken kosten (zoals reiskosten) in rekening gebracht. De kosten worden van tevoren duidelijk gecommuniceerd. Natuurlijk kunnen ook één of meerdere sessies apart worden afgenomen. Voor particulieren en bedrijven worden verschillende tarieven gehanteerd. De uurprijs voor particulieren is 80 euro per uur en voor bedrijven 115 euro per uur. De tarieven zijn exclusief BTW (21%).
Er wordt altijd uitgegaan van maatwerk. Neem contact op met ZijnsWijs voor meer informatie en een aanbod op maat.


Annulering

Mocht je onverhoopt een geplande afspraak moeten afzeggen, dan worden tot 24 uur van tevoren geen kosten in rekening gebracht. Gesprekken die niet of niet tijdig zijn afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

 

Eventuele vergoedingen
Via de belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholingskosten aftrekken. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Voor meer informatie in jouw situatie, kun je het beste vooraf contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor zakelijk coaching voor ondernemers en ZZP-ers zijn aftrekbaar voor de belasting. Laat je informeren bij je accountant of belastingdienstconsulent.

 

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een persoonlijk leerbudget per medewerker voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. In het algemeen zijn de kosten van een cursus of training vele malen hoger dan die van een coachtraject, wat vaak als  effectiever wordt ervaren. Tevens kan je werkgever budget voor verzuimpreventie gebruiken voor een te volgen coachtraject.

 

Via de Arbodienst van jouw organisatie
Ook kun je in contact gaan met de Arbodienst/bedrijfsarts. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een werkgever na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

 

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je consulent van het UWV.

 

Via het persoonsgebonden budget (PGB)
Heb je een PGB? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Informeer hiervoor bij je zorgkantoor.

 

Via jouw zorgverzekeraar
Individuele coaching van ZijnsWijs behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullend pakket. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.